Encik Mimpi and The Tidur's Blog!

Welcome to blog aku. Aku seorang lelaki biasa yang minat bermain muzika dan suka menyampaikan perasaan atau pendapat melalui seni muzik aku sendiri. Aku suka menulis lagu dan melalak berseorangan ditemani gitar akustik buruk aku.Aku takde la hebat mana pon bergitar, tapi macho lah jugak. So kalau suka, dengar. Tak suka, senyap sudah. :-)

Friday, May 29, 2009

Tidurlah Sayang - The Tidor

AMARAN : DILARANG MENDENGAR LAGU INI SEMASA MEMANDU.

serius.lagu ini sangat mengantuk.lebih mengantuk daripada ubat batuk. en.Mimpi sendiri pon
mase merakam kan lagu ni, tertidur beberapa kali. sungguh dahsyat.sekali lagi ditegaskan, lagu ini hanya boleh didengar di atas katil sebelum mahu masuk tidur.pastikan da semayang isyak dulu, kalau x, en.Mimpi tamau tanggung dosa.
letih jugak la nak siapkan lagu ni.lagu ni byk flat not yang mmg susah utk en.Mimpi konsentret! dgr je cam mudah, walhal lagu ini sgt susah utk dibawa kan. namun kerana en.Mimpi sangat macho dan cool, lagu ini berjaya juga di publish. lagu ini dinyanyikan smula dalam bentuk studio recording atas permintaan beberapa follower yg ku sayangi~~~~ =)


Tidurlah Sayang - the Tidor
Lirik : Encik Mimipi
Lagu : Encik Mimpi
Macho : Encik Mimpi

tidurlah gadisku sayang
tidurlah pejamkan matamu
tidurlah hilangkan semua resah mu
tidurlah

tidurlah gadisku manja
tidurlah ku belai rambutmu
tidurlah di sini menemanimu
tidurlah

izinkan aku
merinduimu sepanjang malamku
izinkan aku
menjagamu

dalam mimpi mu
aku kan menyanyikan lagu ku
nanti kau selalu kan tersenyum

izinkan aku
merinduimu sepanjang malamku
izinkan aku
ada di sisi mu

setiap malammu
ku pastikan semuanya terindah
nanti kau selalu kan tersenyum


biarkan aku mengukir namamu
dalam mimpi ku ingin kau hadir
segalanya kan ku pastikan
rindu mu


DOWNLOAD tidurlah sayang-the tidor.mp3 di sini

14 comments:

  1. ish!
    bahaya nie enmimpi
    kalo x blh dgr lagu nie time driving.
    hehe :)

    ReplyDelete
  2. gile weh ngantuk gak aku dgr. hehhe. wey taknak sahut cabaran ke? buat rancak sket hahahaha

    ReplyDelete
  3. sesuai utk aq yg insomnia
    hahah

    ReplyDelete
  4. en naz x boleh nak tido... tngh layan lagu yg sentimental banget ini.. melodi sempoi, lirik sempoi...

    ReplyDelete
  5. Memang ngantuk lagu ni. Sape vocalist die ek?

    ReplyDelete
  6. Once more, best ar lagu2 korang. Aku da donlod. Thanks! Best gak melayan ni. :P Thanks deh. Good luck wif the band, the tidor. :P

    ReplyDelete
  7. Awwwwww~~~nak pengsan dengar lagu nih!

    dah donlod! =D

    ReplyDelete
  8. en naz dengar lagi... soft melody and gentle voice. x boring dengar banyak kali... en mimpi guna starting chord apa ya? rasa mcm nak unplugged jer lagu ni... hehehe...

    ReplyDelete
  9. Good job awak ! :)
    Saya pun dah download.
    Teruskan usaha ye :D

    ReplyDelete
  10. encik mimpi saya nk jd peminat awk walu pn awk ni bkn artis heheh..selamat berkarya

    ReplyDelete

Nuff n Klik Sini!