Encik Mimpi and The Tidur's Blog!

Welcome to blog aku. Aku seorang lelaki biasa yang minat bermain muzika dan suka menyampaikan perasaan atau pendapat melalui seni muzik aku sendiri. Aku suka menulis lagu dan melalak berseorangan ditemani gitar akustik buruk aku.Aku takde la hebat mana pon bergitar, tapi macho lah jugak. So kalau suka, dengar. Tak suka, senyap sudah. :-)

Wednesday, March 31, 2010

I'm The Happiest Sleeper In The World

encik mimpi kunci gitar lagu tidur
Mode : Jiwang tapi macho

Arini terlalu bz la. Pegi kua ngan member setelkan skit hal tentang pasport dari pagi hinggalah malam. Terlupa nak bawak hp harini kua. So seharian xdpt bersms ngan Baby.

Kene pulak , semalam pon sgt bz. Aku bz, Baby pon bz gak. Masing2 bz. So sgt susah nak contact Baby sehari 2 ni..So so so much missing her.

Tak tenang la..Hati aku sgt xtenang. Xde ilham. Ilham dan feeling xde utk buat sesuatu bende. Rase kekurangan. Rasa xbertenaga. Kenapa ye? Mungkin selama ini kte berdua da biasa bersama..Tiap2 malam kite akan borak2 bersama.. Tiap2 malam kite akan spend masa bersama.. Kdg2 bukan cakap ape pon..Borak2 kosong.. Main teka-teki la.. Main cafe world la.. Cerita-cerita tentang family.. Xkisah la walau kadang2 tu borak2 kosong pon, tapi semua tu sgt bermakna.. Setiap kali mendgr suara Baby, rase lagi semgt nak buat ape2..

Semalam..Hari ni pon..Xberkesempatan pon dgr suara baby... Rase cam pelik.. Nak tidur pon xdapat lelap ngan indah malam ni..

Tapi sebelum tido tadi, kte sempat juga berborak.. Akhirnye dpt jugak kol Baby.. Dgr suara Baby.. Sgt sgt sgt memberi ilham.. Kte berborak..walaupon xsmpai 10 minit , sgt bernilai harganya.. Sungguh bererti..

Mlm ni xseperti biasa. Selalunya aku yg akan nyanyikan lagu tidur utk Baby.. Tp kali ni , sebelum tidur, Baby nyanyikan lagu tidur utk aku.. Wlupon Baby pon letih jgak harini tp Baby sgup layan aku waktu2 mcm ni.. Mase Baby mula nyanyikan, senyuman bibirku mulai terukir.. Perasaan yg gundah sebelum ni bagaikan hilang tiba-tiba..Entah ke mana ia menghilang..

Sebelum Baby meletakkan panggilan.. Tepat beberapa detik sebelum mata terlelap.. Baby lafazkan 'itu' dgn penuh kasih syg..."Tidur ye Syg...."...."I Love You"....

Aku terus melayang ke alam mimpi. Aku tidur dlm bahagia. =)


24 comments:

  1. best kan bila ada org yg kita sayang yg blh tidokan kita,
    hurm...

    bilalah saat2 itu akn tiba dlm hidup wanie kan...
    hurm~~~

    ReplyDelete
  2. jgn tunggu lagi, cepat kawen...konfem akan lebih bahagia...

    ReplyDelete
  3. sori tp maC na tgelak.. comey sgt.. hihi

    ReplyDelete
  4. argh sweetnyer..nk jugak macam nie..
    alangkah bahagia nyer dunia kalo de org nyanyi kan..

    ReplyDelete
  5. tetibe terbayang kan

    en mimpi didodoi dlm buaian..ahahaha

    ReplyDelete
  6. mmg tersgt la jiwang inchik mimpi ni.
    hehehe =p

    ReplyDelete
  7. uihhhh dalam hati ada tamannn niii hahahah

    ReplyDelete
  8. salam, tumpang tnye sat, im interested nak letak lagu tanpamu ku ta bisa kat my profile. . . .
    but. where can i get die nye code. . .
    aha. .da try latak but sume skali ngn video. . .
    i just want to put only the song. . taknak video. . .
    boleh tolg?? (:

    ReplyDelete
  9. huhu boleh plak tersilap kat middle lagu tuh.. huhu
    anyway, dah dengar semua lagu2 yang ada kat sini wahai cik mimpi..
    thumb up..
    suka yang lagu aizat..
    huhu

    ReplyDelete
  10. waaaa...romantiknye..wish u both happy 4eva n eva..

    ReplyDelete
  11. just nice...love to hear ur voice..sangat romentik n suka giler u ! bagi saya anda snagt cool n menyenangkan
    =)

    ReplyDelete

Nuff n Klik Sini!