Encik Mimpi and The Tidur's Blog!

Welcome to blog aku. Aku seorang lelaki biasa yang minat bermain muzika dan suka menyampaikan perasaan atau pendapat melalui seni muzik aku sendiri. Aku suka menulis lagu dan melalak berseorangan ditemani gitar akustik buruk aku.Aku takde la hebat mana pon bergitar, tapi macho lah jugak. So kalau suka, dengar. Tak suka, senyap sudah. :-)

Tuesday, April 13, 2010

Sayang Encik Mimpi Tak?

Kunci Gitar Encik Mimpi
Haaa... Assalamualaikum semua! Hee lame gile kan en mimpi tak update blog? Bukan saje2 tau xmau update, tibe2 bizy mendadak. Sebab en Mimpi baru start sem baru ni. Sem baru yg lebih mencabar berbanding dgn sem2 sebelum ni. Jadual sem ni mmg pack habes la. Lagi pack dari Xpac. Memang kurang mase sikit laa.. Aritu berak pon xsempat basuh. Punya lah kejar mase ..

Tapi dalam mase yg same en Mimpi berehat sebentar tu, en Mimpi ade buat satu blog baru pulak. Sebab en Mimpi dapat byk request dari folower2 yg nak lirik n kord2 gitar untuk lagu yg en Mimpi nyanyi semua2 tu. Uhh terharu betul la, ade jugak org hargai karya diriku yg xseberapa ini.Heehe..

Mgkin ade yg bertanye, nape xletak je kat blog ni kord2 semua tu? Sebabnye en mimpi taknak campuradukkan kontent blog ni dgn bende2 lain. Blog ni khas untuk En Mimpi bercerita-cerita..borak2 petang ngan kawan2... Merepek-merepek semua kat sini.Isi kandungan yg suke-suke.. Blog lagi satu yg baru ni, bernada agak serius sikit. Tapi stil ade nyanyian en Mimpi dlm setiap entry (InsyaAllah).

So ambik perhatian penggitar2 tegar semua,jika anda nak bermain gitar care en mimpi yg simple ni, leh la melawat dan follow blog alternatif en mimpi ni. Dan semua org yg bace entry ni pon WAJIB follow blog baru ini dan letakkan kat link favourite korg. Pakse nampak. Hahaha...Kalau syg en mimpi kene folow okay!! XD~~~

FoLLow di Sini . (Klik Aje)


Tengkyu smue! =)

75 comments:

  1. hoho..naseb baek xsempat basuh jew.klw berak dlm tido..tu gile extreme pny bz tuh.ahakss~~
    okes2..org follow blog tu plakss bg semak2 ckit!!

    ReplyDelete
  2. patut la dah lama tak kelihatan..sekali muncul dgn blog baru lah..heee~

    ReplyDelete
  3. wah encik mimpi..teringin nak main gitar :D

    ReplyDelete
  4. encik mimpi..saya selalu bermimpi pandai maun gitar tapi hakikat tak de peluang nak belajar...
    =)

    ReplyDelete
  5. ish manner banner fb same twitter kamu? letak la biar org lg sayang :D

    ReplyDelete
  6. wah..
    dtg kembali dgn ilham baru..
    ngee...
    kalo membuang lam tido lg naye..
    bz punye psl..
    sem baru = azab baru

    ReplyDelete
  7. wah wahhh.. blog yang cord lagu tu sumi xjoin la.. sbb xreti main gitar.. sini pun xpe kan en mimpi?? ^____^ always sapot u laahh.. hehee~

    ReplyDelete
  8. bz bz berisi rupernyer!!!! sib bek takde gitar.. kalau tak.. dh lamer ler join..pakai bendalah lain bleh?

    ReplyDelete
  9. salam..sila ambil award di blog saya :)

    http://inblog2share.blogspot.com/2010/04/cedars-blogger-award-siri-4.html

    ReplyDelete
  10. baru nak berputik sayang ...suka dgr encik mimpi ne melayan perasaan malam ... ; p ...

    do visit guitar buruk akue at :

    http://projectlegacy-e.blogspot.com/
    (guitar buruk)


    http://legacyindah.blogspot.com/
    (tentang akue)

    ReplyDelete
  11. best giler la blog nih...buat teman bila mlm...i like..!!! tq yer sudi ziarah blog akak...n i must follow u...:)

    ReplyDelete
  12. kerana diriku bukan aku<---- myfebret song..loike sgt2..

    blog baru xleh kumen la..npe?

    ReplyDelete
  13. saya tak pandai main gitar

    tapi ai suke dengar encikmimpi nyanyi sambil main gitar

    ReplyDelete
  14. waa..lme menghilang, orait, meh sini amek award!! >.<

    ReplyDelete
  15. Bawak2 la basuh berak tu lenkali incik mimpi. Patut lama x nampak. Bizi sangat rupanya.

    ReplyDelete
  16. incik mimpi nyanyikan 1 lagu belated besday utk Pojie plss..
    wakakaak..
    btw mana chatbox kamu ek?

    ReplyDelete
  17. jalan2x follow blog..anyway, bro. ape tajuk lagu tuh?
    http://mijikemamang.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. wah bro jiwang betol anda ni kakakakka...
    aku taleh sayam ko lah nnti baby marah plak hahahhah

    ReplyDelete
  19. heee
    xpernah lagi nak bermain gitar ni secara terus2an

    ReplyDelete
  20. sayang kot.. eemm.. koooot laa... kot..

    ReplyDelete
  21. Suka lagi oh men piano.. walopon x reti men.. hak33..
    gitar hanya untuk lelaki machoo... ;)

    ReplyDelete
  22. encik mimpi ~~ b4 ni wa ada tepek lu nyer lagu kat blog wa ... harap makngah long!


    >>____<<

    ReplyDelete
  23. SOALAN BOCOR MATEMATIK UPSR,PMR,SPM 2010 KLIK http://www.maths-catch.com/index.php?ref=fokusspm

    ReplyDelete
  24. xde gitar la.. sbnrnya minat nk main gitar ni. en. mimpi nk bg pinjam x???

    ReplyDelete
  25. melawat encik mimpi...


    dah 10 hr x update.. bz ea?

    ReplyDelete
  26. saya suka tengok orang main gitar jer...nak main sendiri x pandai-pandai..

    ReplyDelete
  27. cek xreti main gitar..uhuuuu...gud luck dengan sem baru, sesibuk mana pun kamu, sila lah tolonglah, basuh berak okey...

    ReplyDelete
  28. melawat blog encik mimpi lagi!

    ReplyDelete
  29. en mimpi. apa khbr wei? lama tak singgah sini :X

    ReplyDelete
  30. salam singgah, huhuhu dah download dah... ok gak... tajuk tak tau laaa... tq2

    ReplyDelete
  31. hai encik mimpi..biel kata bedey encik mimpi now ni.. ika dari blog dia ni nak wish bedey encik mimpi wee.. semoga pjg umo n dimurahkan rezeki..tercapai segala impian =)

    ReplyDelete
  32. eh bday kew? happy bdah mimpi. esok2 wat kan lagu tuk wa pulak yer. ciaoooo.


    >>___<<


    wooooohaaa!!

    ReplyDelete
  33. Takpela, pentingkan apa yg penting ok.
    Dah free jgn lupa update dgn karya terbaru, peminat ramai menanti..
    Hehehe..
    Btw Pojie teringin nk belajar main gitar, xreti.. ajar Pojie nti bleh??

    Love,
    PojiePooh Abdullah

    ReplyDelete
  34. cesss, xsempat basuh... siot betul!

    ReplyDelete
  35. gitar best!
    tapi tak reti main..haha

    ReplyDelete
  36. Very nice music
    Regards from Chile

    ReplyDelete
  37. smlm mimpi psl encik
    so harini nk gtau
    sy add encik dkt bloglist sy
    bleh kn?

    ReplyDelete
  38. hermmm terjiwang sini jap bersama en mimpi :)

    ReplyDelete
  39. ada jumpa duit 1ribu saya tak? jatuh kt sini td :P

    ReplyDelete
  40. bOleh request en.mimpi mainkan gitar tok i tak?? hOhoho~ =)

    ReplyDelete
  41. salam bro mimpi..
    lama tak online.

    ReplyDelete
  42. ada award tuk kamu encik mimpi!

    ReplyDelete
  43. I like your blog !!Thank you. They are really great .
    do not miss my goods , they are very beautiful !!
    Fashion watches
    Discount watches
    Antique pocket watches
    Engraved pocket watches
    pocket watch
    Keychain Watches

    ReplyDelete
  44. encik mimpi...rindu kamoo sudah..

    me spm victims...xdpt jenguk sini selaloo..

    ReplyDelete
  45. header 2 sangat santek..huhuh
    wah,ramainye peminat hencek mimpi nih.hu3
    singgah blog kamoo ye.. ^_*

    ReplyDelete
  46. ops ! hehehe . bru singgah blog ni . erm . eh ! lgu dlm blog ni suara anda ke ? huhuhu . nice voice :)

    ReplyDelete
  47. en.mimpi....
    nak suara kamoo...
    mau letak dalam music box...

    ReplyDelete
  48. mana encik mimpi ni? lamanya menghilang T_T

    ReplyDelete
  49. en.mimpi mane ilang. kiwi rendu kt en.mimpi T_T

    ReplyDelete
  50. salam,
    mengunjungi rakan2 blog;)
    slmt berkenalan,
    blog apisv2

    ReplyDelete
  51. best nya lau pandai main gitar.. huhu

    jom vote cik su untuk Kotex Fresh Face Search Contest. Cara nya, g ke LINK INI pastu klik vote now. search by name: suriani salleh dah nampak gambar nanti klik vote pastu klik vote now

    ReplyDelete
  52. first time singgah sini..n kedua dua blog awak, sye follo..^^...suka blog nii...lagu2 sgt kreatif..klau boley nk mnx shre bley??

    ReplyDelete
  53. is it your own voice?
    first time dtg sini.. Btw, the song = nice, great + good try ;) keep it up..

    ReplyDelete
  54. waaaaaaaaaaaaa ada geng gitar!!!! XD

    ReplyDelete
  55. da follow dua2 belog..
    suke gak ngn gitar.
    tp xde gitar.
    ;)




    jom singgah n follow belog fyna.
    http://inibelogfyna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  56. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  57. follow encik mimpi..jom pi ke bendang main gitar bawah pokok keriang?

    ReplyDelete
  58. tibe2 rasa sayu bila dgr gitar dan suara yang mendendangkan lagu ini jadi terus follow..

    ReplyDelete
  59. Thank you, I have recently been searching for information about this topic for ages and yours is the best I have discovered so far.

    ReplyDelete
  60. I admire The Valuable information you offer in your articles. I Will bookmark your blog and check my buy ritalin online.
    Thanks for posting!

    ReplyDelete

Nuff n Klik Sini!