Encik Mimpi and The Tidur's Blog!

Welcome to blog aku. Aku seorang lelaki biasa yang minat bermain muzika dan suka menyampaikan perasaan atau pendapat melalui seni muzik aku sendiri. Aku suka menulis lagu dan melalak berseorangan ditemani gitar akustik buruk aku.Aku takde la hebat mana pon bergitar, tapi macho lah jugak. So kalau suka, dengar. Tak suka, senyap sudah. :-)

Tuesday, April 26, 2011

Kuota Persahabatan (Friendship Quotes)

"Setiap teman mewakili sebuah dunia rahsia di dalam diri kita, dunia itu mungkin tidak muncul sehinggalah mereka tiba dalam hidup kita, dan hanya dengan pertemuan ini membawa kita ke sebuah dunia yang baru ."
- Anais Nin


"Seorang teman adalah orang yang percaya pada kita, di saat kita tidak lagi percaya pada diri kita sendiri."
- Lysha

"Seorang teman adalah seseorang yang tahu lagu di dalam hatimu, dan boleh menyanyikannya kembali kepada mu apabila kamu lupa liriknya."
-Donna Roberts


"Hidup adalah sebahagian apa yang kita lakukan seharian, dan sebahagian lagi adalah apa yang dibuat oleh teman-teman yang kita pilih."
- Tehyi Hsieh

"Teman ibarat roda. Kadang-kala di atas. Kadang-kala dibawah. Eh, macam pelik je bunyinya."
-Encik Mimpi


Perpisahan Ini - Encik Mimpi

32 comments:

  1. is in love wif u la encik mimpi!! ;D

    ReplyDelete
  2. hak3x lawak la yang part last tu. keh3x

    ReplyDelete
  3. hahaha.. buat lawak plak Encik Mimpi
    lastik guna string E1 baru tau.. :P

    ReplyDelete
  4. wah..luv d music..n the lyric!keep on the gud work u!

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah, mumtaz!^^ teruskan bermuzika

    ReplyDelete
  6. 1st time dtg blog ney..
    then..tibe2!! nice!!!
    nice song..

    ReplyDelete
  7. nice bro...ada masa jenguklah..selamat bereksperimentasi...

    ReplyDelete
  8. aitt quote u lah paling hot ... ; p ...nway suka lah cover2 lagu yg u buat...

    ReplyDelete
  9. npe encik mimpi xtunjuk mke ek??hhehe

    ReplyDelete
  10. kawan! kawan, kawan... kawinnn

    ReplyDelete
  11. encik mimpi..good job la..

    teruskan berkarya okeh..^_^

    ReplyDelete
  12. haha cute sore. suka suke. folo :)
    teruskan usaha !!!! fighting!!

    ReplyDelete
  13. awww..cedapnye core! gdjob! :)

    ReplyDelete
  14. love the song the way u sing it. :)

    ReplyDelete
  15. nice~

    btw thanks singgah belog cpahniza...dtg sini balek n folo lah sbb bes..=)

    ReplyDelete
  16. sedap siot suara encik mimpi .
    keep up the gud work !
    followed ! :D

    ReplyDelete
  17. Nice song + nice voice = You are awesome. Bila nak masuk AF ni..hehe. By the way, kalau ada masa sila terjah blog saya yer..

    ReplyDelete
  18. best...n lagu ressa herlambang tu buat touching la...huhuhuu

    ReplyDelete
  19. ermmm...nice blog n song...;)

    ReplyDelete
  20. haha , yang last part tu .. terkejut jjugak dengar , haha , ehh ehh salah salah , haha

    ReplyDelete
  21. best la suare hehe

    ReplyDelete
  22. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  23. nice one...love it....

    ReplyDelete
  24. jtuh hati sudah

    ReplyDelete

Nuff n Klik Sini!